Teresiainspirerar

Sabinas dop

Jag tycker det är så kul att fixa och planera inför fester mm och nu inför dopet var det e tar kul då jag ville slå på stort. Sista gången vi har dop så gäller att passa på.

Det var dock ingen dans på rosor men det blev superbra till slut.

För två månader sen bokade jag en lokal i vårt område där vi skulle kunna vara och i torsdags hämtade jag nyckeln och när jag kommer in i lokalen ser jag värsta stora hålet i taket och både plast och isolering hänger ner, plankor ligger på golvet och det kändes inget vidare då vi skulle ha så många barn på dopet.. Jag blev såklart frustrerad och stressad över att försöka komma på någon ny lösning. Men den enda jag kunde komma på var att vi skulle hålla dopfesten hemma trots att det skulle komma 30 gäster.

Envis som jag är skulle det bara gå och bara hoppas på att vädret skulle bli bra!

Jag lyckades duka för 14 pers i köket och lila många platser ute så det blev ju perfekt. Dekoration fick vi hem i samarbete med kalasdekorationer då de blev en hel del fina pom poms, ballonger, muggar, rosblad i lila o rosa, och mkt annat fint som ni ser 🙂 Temat blev lila o rosa.

Vi bjöd först på kallskuret som rostbiff, kalkon, skinka och lax med potatissallad, ostbricka o vindruvor. Barnen fick kokt korv med bröd.

Efter maten blev det tårta och lite annat smått o gott som jag fixat. I samarbete med
Din Tårta Fick vi hem en två våningstårta och dekoration så jag dekorerade med både de och med egen dekoration som jag själv gjort av sockerpasta. Min tanke var att det skulle bli ett Livly tema så gjorde en livly kanin 😉

Sen gjorde jag en egen tårta som var mindre och en var ju inte den lättaste då allt krånglade för mig men till slut blev det nån året iaf och tack vare dekorationen från Din Tårta och min kompis så kunde jag iaf dekorera den lite fint med blommor och en söt nalle på.

Det bjöds även på popcorn, skruvar och godis. Barnen fick även en varsin påse med lite godis och lite såpbubblor o nån leksak 🙂

 

 

Jag kunde låna ett par runda bord så en till tårtan o gästboken och ett presentkort. Tur det inte var några stora presenter denna gång 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats