Teresiainspirerar

Resa bokad!

Vi har äntligen bokat resa!

Nu längtar jag till sommaren ännu mer… I juli åker vi till Kreta och bor på Sunwing Makagrialos. Jag hade verkligen kollat runt i flera veckor och velat mellan fyra hotell. Alla hade något som lockade mig och detta som jag nu bokade för oss hade egentligen allt förutom en längre transfer. Först bokade jag rum på Avra Imperial men fick sedan veta av Ving att Lollo och Bernie bara skulle besöka hotellet en gång i veckan och då kändes det verkligen inte bra. Vi vill ju att Cornelia ska få ungefär samma upplevelse som när vi var i Thailand som ni kan läsa om här.

HERCPX11158_2_30

HERCPX11449_2_30

Vi alla kände verkligen hur vi trivdes på sunwing så nu kommer vi säkerligen trivas också. Jag har som sagt aldrig varit i Grekland så att få åka till Kreta är väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot det. 🙂

hermak2015_2_34

Vi kommer på sååå underbart fint och lyxigt, något jag alltid drömt om, nämligen med stor terass på 27kvm och direkt ner till en poolaccess med bästa havsutsikten på hotellområdet. Hur bra kan inte detta bli? Jag som älskar att se solnedgångar kommer nu få kunna sitta i poolen eller terassen o se 7 solnedgångar… Jag kan inte riktigt fatta att vi verkligen bestämt oss nu och det känns så rätt att ha valt just Sunwing Makagrialos.

HERCPX11453_2_30

HERCPX11137_2_30

HERCPX11475_2_30

Jag skippade dock all inclusive då det skulle kosta oss ytterligare nästan 8000kr och när jag kikade på hemsidan stod det att de enbart gällde buffen som hade olika teman, varav ett enda grekiskt tema och vi vill ju äta massa grekiskt. Sen gillar inte sambon buffe. Jag kikade även in hotellets priser och räknade på att vi ändå kommer komma under den budgeten och då kan vi själva få välja vad vi vill äta.

HERCPX11459_2_30

Som vi ska njuta hela dagarna av massa bad, förhoppningsvis sol hela dagarna, god mat och en mysiga kvällar med shower och bara njuta utav varandra. Detta är första gången som vi åker utomlands utan några andra och jag kommer verkligen ta vara på att njuta av varenda sekund tillsammans.

resize

Det känns som detta kan bli en bra sommar. Jag kommer ju vara ledig i två månader så ska försöka boka in en Gotlandstrip med Cornelia eftersom sambon kommer jobba hela tiden förutom tre veckor. Sen kommer vi nog gå på lite roliga aktiviteter, bada och njuta av varandra i sommar. Håll tummar och tår att sommaren blir fin även i Sverige.

Är det förresten någon som har varit på Sunwing Makagrialos? Vad tyckte ni?

(Alla bilder är lånade utav Ving och nätet/google)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Vi var på deras OBC och det var helt perfekt. Fri tillgång att vara på deras Sunwing Hotel. Passar oss bra. Barnen får ta del av det men man kan även ta det lite ”softare” inne på OBC. Barnen gillade även det.
  Vi hade inte all inclusive, körde istället på inclusive.
  Buffén inne på Sunwing var enligt mig riktigt dålig. Men maten på OBC var bra, fick välja mellan 4st olika rätter på kvällen. Dvs ingen buffé, det gillar vi inte riktigt.
  Så ni gjorde helt rätt där!!
  Kan tipsa om att äta nere på stranden, den under OBC, god och enkelt. Typ en grekisk sallad!
  Önskar er en underbar resa!

stats