Teresiainspirerar

Recept på två nyheter

Efter en riktigt fullproppad helg känner jag mig helt slut. Det är som luften har gått ur mig helt. Hela denna veckan har jag fixat, varit iväg på grejer, renoverat och försökt vara så mkt bra mamma jag kan till Cornelia. Man önskar ibland att man kunde klona sig.

Jag får dåligt samvete att jag har fixat så mkt här hemma med renovering, rensning, några vändor till tippen och städning medan Cornelia har tjatat på att göra saker.

Dock så har hon både igår och idag lekt med kompisar och verkligen fått full fokus trots att jag inte kunnat vara med hela tiden. Men nu när allt är klart och semestern närmar sig så känner jag att all tid kommer finnas för henne då. Inte för det som jag nu har hunnit med denna veckan. Så skönt att ha detta avklarat innan semestern!

Som sagt, efter att jag själv har slitit med köket och rensat ur i förrådet är jag så trött och så ont i kroppen att jag nu ikväll testade att göra alkoholfria lemonade drinkar av de ingredienser jag fick ifrån God Morgon i fredags.

Tänkte ger er det enkla receptet som jag blandade ihop drinkarna med.

image

Eftersom jag gjorde två olika drinkar så tog jag två olika glas som jag nyligen fått hem från Cervera.

Jag är väldigt svag för fina glas i olika typer och att man kan göra så mkt olika godsaker med dessa. Allt ifrån efterrätter, plockmat, drinkar och andra godsaker. Och glasen är alltid en extra snygg dekoration.

image image image image image image

Jag tycker det e så fint med dessa glas med guldkant. Dem gör det så mkt exklusivare tycker jag när man bjuder på något i dessa.

image image image image

Recept på rabarberdrink:

Godmorgons nya Lemonade Rhuby Berry

Rabarber

Hallon

Lime

Citron

Is

Olika örter som dekoration

Jag började med att lägga i lite hallon, citron och rabarber, Sen massa is och ännu mer hallon och citron, även lime och olika örter som dekoration som citronmeliss, timjan och rosmarin. Sist hällde jag i drycken. Sen är det klart! Super enkelt och en väldigt trevlig drink som man kan bjuda gästerna på om man har noll inspiration.

image

Recept på Lemonade classic

Godmorgons nya Lemonade Classic 

Rabarber

Lime

Citron

Is

Olika örter som dekoration

Jag gjorde likadant här, att jag först hade i citron, lime och en massa is innan jag hällde i God Morgons lemonade classic. Även här super duper enkelt!

image image image image image image

Glasen med guldkant hittar ni här hos Cervera och de låga glasen här.

src=”https://storage.googleapis.com/gcp-vimedbarn-production/sites/6918/2017/06/image-30.jpeg” alt=”image” width=”1024″ height=”728″ /> image

Min favorit utav dessa två var Rhuby Berry Lemonade. Den andra var ju oxå såklart god men detta var verkligen en höjdare. Jag och sambon njöt utav dessa och lite chips. Tyckte jag var så värd detta ikväll 🙂

src=”https://storage.googleapis.com/gcp-vimedbarn-production/sites/6918/2017/06/image-32.jpeg” alt=”image” width=”1024″ height=”603″ /> image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Det ser verkligen så gott ut och glasen är jätte fina! Längtar till lite varmare väder så man kan släcka törsten med en av dessa.

stats