Teresiainspirerar

Rea på Odd Molly och Ida Sjöstedt…

Lite kvällstips som ni inte får missa!

Just nu är det grym rea på märken som bland annat Ida Sjöstedt och Odd Molly hos Boozt

Ni ser mina favoriter här hos Boozt.

IMG_7901 IMG_7902

Stövlarna från Odd Molly som jag har är nedsatta med 50% nu, och finns i flera storlekar fortfarande 🙂 Även min favorit topp från Ida Sjöstedt är det 35% rabatt på, dock den svarta men de e ju så snygga. Jag har den vita som tyvärr är slutsåld här, men jag älskar den till höga byxor eller kjolar.

IMG_7721 2

IMG_5803

Missa inte resten utav den grymma rean hos Boozt. Finns mängder av plagg, även till herr och barn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats