Teresiainspirerar

Perfekt i matlagning…

Ibland har jag så otroligt mycket att visa er så en hel del kommer lite efter känns det som. Det är över en månad sedan sambon fyllde 40 år och jag överraskade honom med en grymt stor korg med massa olika presenter och favoriter, vilket vart väldigt uppskattat!

image

image

Men idag tänkte jag visa något helt nytt på marknaden för er! Ni som gillar matlagning och gärna lite starkare mat får inte missa detta inlägg.

På mitt jobb så har en kille som tillsammans med kompisgänget skapat märket ”Ulvsunda Rackarungar”. Det började med att dem planterade ett chilifrö i en odlingslåda som sen ledde till den ena och det andra. Ett år senare hade dem så mycket chili i deras odlingsstudio att dem började exprimentera med chilisåser tillsammans med Eleonor som i sin tur har fått göra lite olika sorter som bland annat ”Fruits in a circus” som innehåller chilisorten ”Ring och Fire” som är en chilifrukt från deras första chilifrukt.

image image

image

Då sambon älskar stark mat och framförallt chili så fick jag en flaska med chilisås av detta härliga gäng. Så spännande och när vi väl smakade… Mums säger jag bara… Jag är känslig för starkt men i lagom mängd så var den otroligt passande till kött och jag har även testat att ha i denna i körrfärssås och i coleslow som jag gjort. Jätte gott verkligen!

image image

Ulvsunda Rackarungar har verkligen lyckats få fram smaken och odlar inte bara chili utan har en stor lokal där de odlar massa annat gott..

Kika in dem på instagram @ulvsundarackarungar och på Facebook.

Kul att få testa något så närproducerat och gott.

Detta hoppas jag ska bli en succé för gänget och jag tror på dem!

Tycker ni också ska testa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats