Teresiainspirerar

Påskpynt eller inte?

Tänk att de redan är påsk om nästan tre veckor! Så skönt att vi går mot rätt håll nu och framförallt ljusare tider. Strax innan påsken ställer vi även om klockan till sommartid!

För övrigt ang påsken så brukar jag aldrig pynta nåt mer än att ha lite låtsats fjädrar på några kvistar o färgglatt godis hemma. Men då vi inte kommer åka någonstans detta året heller och bara är hemma vi familjen så har jag köpt hem lite påskpynt från ELLOS (Adlink) och tycker de är rätt lagom att ha plus fina blommor o fjädrarna då. Men tulpaner i massor och dessa söta små KANINER (Adlink) blir precis lagom. Sen hoppas vi på fint vårväder så vi kan leta påskägg med tjejerna någonstans ute.

 

Blev även en söt GODISSKÅL (Adlink) med lock och en liten vas /ljuslykta som passade fint till. Tror dessa godingar kommer ta slut inom kort så om ni är sugna bör ni passa på nu.

 

Blir väl även någon härlig kladdkaka med massa färgglad grädde och choklad till påsken, vilket har blivit en tradition hos oss. Här ser ni ett par olika påsktårtor jag gjort.

Hur kommer ni fira påsken?

Helst av allt drömmer jag om att få åka till mina föräldrar på Gotland men det ser inte alls ljust ut pga pandemin. Så det gör lite ont i hjärtat att inte kunna åka dit. Så många tillfällen som vi fått hoppa över att åka pga detta. Som jag längtar efter när pandemin är över.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats