Teresiainspirerar

Nytt till hemmet…

Idag började jag och Cornelia dagen med en liten tur till Mio för att fynda tidskriftsamlaren som jag såg hos mamma och pappa när jag var där sist.. Så fin och jag har velat köpa den sedan dess.

IMG_5797 IMG_5796 IMG_5793

Dock har sambon inte tyckt likadant men när jag igår sa att den skulle passa fint i köket som jag började göra om lite för några veckor sedan sa han att jag fick bestämma. Som vanligt blir det så i slutändan och jag gick senare in på Mios hemsida för att kolla om den fanns kvar… Och det gjorde den, men inte till det pris jag förväntat mig utan nästan halva priset! Rea säger man inte nej till.. Nästan halva priset oxå. Ni hittar den här.

Perfekt till tidningar och ett par snygga kokböcker. 🙂 Satte ju såklart upp hyllan på en gång och det blev så bra tycker jag. Är så nöjd med stället jag satte den på också.

Nu saknas bara lister, nya tavlor som ska upp på väggen och lite annat att inreda med. 🙂

IMG_5798 IMG_5799 IMG_5795 IMG_5794


Efter shoppingen tog vi en sväng förbi posten och hämtade ut lite roliga paket som jag visar en annan gång 😉

När vi kom hem grillade vi korv och nu i eftermiddag fastnade vi ett tag i lekparken, något som är uppskattat. Spelar ingen roll om man egentligen åker till kolmården eller går till lekparken, hon är lika tacksam och nöjd vad det än blir, bara det är något kul 😉

Vi trodde der skulle bli regn idag men hade visst fel, så det gäller ju att passa på att vara ute när man kan 🙂

(Inlägget är inte sponsrat, bara mitt lyckade reafynd jag vill tipsa om).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats