Teresiainspirerar

Nytt från Ida Sjöstedt

Minns när jag tipsade förra året om nyheterna från senaste kollektionen av Ida Sjöstedt , att det var så poppis så tänkte göra det i år igen!

Har precis spanat in nyheterna hos Boozt där Ida Sjöstedt släppts sin senaste kollektion. I år är det mer blommigt än tidigare året men sååå fina plagg! Klänningen är ju helt underbar!

Sen hittade jag såklart lite annat jag tycker så mkt om från hennes kollektion så tänkte visa er dem med 🙂 Klänningen är även nedsatt med hela 40% nu och den hittar ni HÄR. I skrivande stund ser jag att den är nedsatt till 45% (!!) Hur grymt som helst!

I sommar kommer jag gå i rosa kjol och spetsöverdel… Minns ni förra året? När vi var på Kreta och jag hade Ida Sjöstedts spets topp och en rosa kjol, kände mig så fin i det! Tänk att vi inte visst vid den bilden att lillasyster blivit till.. Och snart är hon här och vi kan njuta utav ännu en härlig sommar, men som fyra i familjen ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats