Teresiainspirerar

När någon annan står för middagen…

Åh sån härlig dag jag haft… Trots att vi bara varit hemma så har det varit så avslappnat och mysigt. Började med att jag fick sovmorgon till halv tio imorse. Sambon tog med tjejerna ner och jag minns inte när jag kunde ligga kvar i sängen så länge..

Sen har jag hunnit packa packet ifrån min bloppis så det e klart. Egentligen har jag inte gjort speciellt mkt men bara det att man kan ta det lugnt ibland.

På eftermiddagen kom vår vän J och hade då handlat med sig middags ingredienser för att laga oss en middag. Kändes så lyxigt att någon annan stod för middagen till oss. J har jobbat i kök så jag förstod att de skulle bli något gott. Men vad svårt de e ändå att inte göra något när nån annan står i köket. Jag har så svårt att bara släppa allt, men försökte iaf och det gick bra 🙂 Cornelia tycker det är så roligt när J kommer och hjälpte till med middagen, vilket hon tyckte var riktigt kul. Cornelia stod även för dukningen och bestämde att vi skulle tända ljus.

Så när middagen var klar vart vi serverade biffteki, klyftpotatis, aoli, tzatziki och sallad på grekiskt vis. Sååå gott! Varför är maten alltid godare när någon annan har gjort den? Haha!

Sen satt vi bara och hängde i soffan. Ikväll har jag och sambon tittat på Allt för Sverige och nu sitter jag här 🙂 Båda tjejerna somnade vid halv åtta och sovit sen dess.. Nu får vi se hur natten blir då de varit väldigt dåliga senaste tiden. Dock sov nog Sabina ganska bra inatt som var.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats