Teresiainspirerar

När man överraskar.. Vad tror ni?

Det här med att berätta för andra om sin graviditet känns alltid så spännande och roligt att äntligen få berätta. Vi valde att vänta ganska länge med att gå ut denna gång oxå, förutom för de närmsta.

En jag ville berätta tidigt för var min farmor men hennes telefon har inte fungerat alls och hon hör väldigt dåligt så bad mamma berätta för henne. Men så idag fick jag ett infall att testa ringa hennes telefon igen och då kom det fram signaler.. Jag väntade länge länge och lät det ringa då jag tänkte att hon kanske inte hörde telefonen. Efter säkert 20-30 signaler så svarar hon och blev så glad att jag ringde. Det var så otroligt längesen vi pratade i telefon nu så det kändes kul att få höra hennes röst igen och höra hur hon mår.

Jag frågade om hon hade hört någon rolig nyhet från mamma och pappa men verkade inte förstå vad jag menade och sa då att hon måste väl ha sagt att Cornelia ska bli storasyster. Vilken reaktion och överraskning det blev för henne när jag talade om denna nyhet. Trots att mina föräldrar har berättat för längesen så kom hon nog inte riktigt ihåg det och blev sååå glad att jag ringde för att berätta denna underbara nyhet. Det kändes så härligt att ändå få berätta ”på nytt” och vi pratade länge och mycket om just detta, hur jag mår och vad som hänt hittills. Det var så fantastiks att höra henne så glad och överraskad. Fick sen höra av mamma att farmor berättade om vårt samtal idag så nu efter vårt samtal vet hon och hon blev så glad över detta.

Vi är ingen stor släkt och alla har vi inte kontakt med heller. Både min mormor och morfar gick bort för tidigt, min farfar hann jag aldrig träffa då han dog i samma veva som mormor och morfar. Sen så har vi inte så jätte många andra heller så tror min farmor tycker det är roligt att det kommer nya liv till släkten och att hon blir gammelfarmor igen. Nu ser vi fram emot julen då vi får träffas igen och hon får se min mage som nu äntligen satt fart att växa.. Vart nästan lite nojig ett tag då jag inte tyckte magen växte men så över ett par dagar kändes det som något hände och helt plötsligt blev jag så mkt större.. haha!

Vi vet ännu inte vem som gömmer sig inne i min mage, flicka eller pojke. Lika spännande att spekulera och låta andra gissa. Med Cornelia tog vi inte reda på vad de skulle bli.. Min magkänsla då sa att de var en tjej och jag hade rätt.

Jag har en magkänsla även denna gång… Men vad tror ni? Flicka eller pojke? 🙂

 

IMG_0649

Vad det än blir så är lyckan total och jag är så glad över att fått denna chans igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats