Teresiainspirerar

När är det dags, egentligen?

Snart är det dags för vår lilla tjej att flytta in i sitt rum och hon är säkert mer redo än jag då jag vill ha koll på henne hela tiden och gärna ha henne nära mig.

Jag kommer vara så nojig när hon väl flyttar in dit och kommer titta till henne hela tiden. Vi har i samarbete med Babyland fått hem en Babyvakt vilket inte kunde komma mer lägligt just nu. Speciellt då jag nu även märkt att hon sover såå mycket bättre i sin säng på dagarna och det är ju på övervåningen. Jag har alltid något att göra såklart och vill gärna kunna gå ner utan att känna mig allt för nojig, så med denna babyvakt kommer det underlätta mycket mer för mig. Jag vill ha koll, höra om hon sätter i halsen eller veta om hon vaknat om jag inte är där just då.

Det har bara tagit oss sådär 7 månader att få henne att sova längre än 10 minuter hit och 15 minuter dit då hon kan sova upp mot tre timmar när jag lägger henne uppe.

Denna babyvakt är så smidig och passar oss perfekt då den inte har en massa adaptrar eller sladdar som skall hålla redas på. När vi åker till mina föräldrar på Gotland till exemplet så är det skönt att ha med sig den här eftersom de ha vårt sovrum nere och vardagsrummet uppe och de är ju där vi hänger på kvällarna när barnen somnat. Babyvakten ansluter man direkt i vägguttaget, sen har man kontroll via sin smartphone och även surfplattor om man vill. Jag har laddat ner en app till min iPhone som jag kan ha kollen genom och där kan jag även ladda ner vaggvisor som jag kan spela upp för Sabina utan att behöva gå in till henne. Adaptern har även en nattlampa som jag kan styra genom appen.

Eftersom jag fick hem den precis så har jag inte hunnit använda den än, så det skall bli spännande att testa nu i eftermiddag när det är dags för vilat.

Eftersom det är Black weekend denna vecka så kan ni just idag fynda den här babyvakten för endast 279kr .

 

Billigt, bra och praktiskt måste jag säga, för att vara en babyvakt. Ni vet väl om att det även är fri frakt och snabb leverans när ni handlar hos Babyland.

Till en början kommer babyvakten användas när jag inte är på samma våning som Sabina. Sen får vi se när jag är redo att skiljas från henne på nätterna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats