Teresiainspirerar

När ångesten smyger fram…

Idag passade jag på att fota vår lilla tjej igen. Imorgon blir hon redan 2 månader och jag passade på att ta månadsbilden då vi inte kommer få någon tid över imorgon. Bilderna blev så fina och Sabina var så duktig. Ni får se på Instagram imorgon 🙂

Tänk att vi låg på vårdavdelning/bb för exakt 2 månader sedan, att det var 2 månader sen jag var gravid.. Mina värkar hade kommit igång den här tiden och vi visste att vi skulle få bebis senast dagen efter, alltså den 8 april. Att vår lilla Sabina överraskade oss med att ligga säte kom som en chock men jag är så lycklig att just hon kom till oss. Den finaste lillasyster Cornelia kunde få. Som vi kämpat för att få just henne. Det finns inte ord hur mkt vi älskar våra tjejer. Hjärtat svämmar över utav känslor.

Jag börjar få sådan ångest av att tiden går så fort… Varje dag är en dag ifrån bebistiden och vi kommer aldrig att få uppleva denna dag igen. Jag försöker njuta så mkt jag kan men det är ändå så sorligt att dagarna går så fort.. Jag hinner inte med. Bara dessa år med Cornelia har gått så fort.. Om tre veckor fyller hon 5 år! Stoppa gärna tiden ett tag nu känner jag..

Idag var vi även på besök hos BVC för vägning och Sabina har bara gått upp 80 gram sedan den 30 maj, dock bajsade hon en hel del precis innan men vi ska ändå försöka ge lite ersättning på kvällarna. Jag har försökt helamma så mkt det går sedan sist och upp går hon ju men sakta. Idag vägde hon 4360 gram och var 57 cm lång. Hela 6 cm har hon vuxit.

Jag har då bestämt att jag ska ge ersättningen mellan 19-20 på kvällarna för att se om de kan bli bättre kvällar också. Hennes mage krånglar väldigt mkt på kvällarna men ikväll somnade hon efter ersättningen vid åtta tiden och sover än.. Kan det betyda att detta kanske kan bli bättre och lugnare kvällar för oss? Vi får se… En rutin är svårt att få in tycker jag med en liten men vi gör så gott vi kan.

Imorgon är det dags för student för tjejernas storkusiner så det skall bli kul att träffa dem alla då de inte träffat Sabina än. Jag har även bestämt outfit till tjejerna, och självklart blir det Livly. Köpte den blå klänningen till Cornelia i tisdags när jag var i Täby centrum och den rosa att Sabina sedan tidigare som är tänkt till efter dopet i sommar. Tyckte de kunde vara fint att matcha likadana klänningar men olika färger. 🙂 Sååå fina kommer de bli!

Ha en underbar kväll, så hörs vi antingen imorgon eller under helgen! Kram så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats