Teresiainspirerar

Myshörnan i Cornelias rum

Idag har jag och Cornelia legat på soffan hela dagen. Jag har varit sjukt trött, klarar inte av att vara vaken sent nu när jag är gravid och vi hade våra vänner på middag här igår. Trots att de gick in till sitt runt halv tolv, de bor grannar med oss (i en vecka till) så är jag helt slut idag. I fredags gick jag och la mig nio efter att ha legat på soffan och sovit från åtta, haha.

Sen så är min lilla älskling sjuk, har legat på 40 graders feber idag och rösten har blivit så klen. Så då har soffan passat oss bra. Nu leker Cornelia med lite klippdockor jag klippt ut åt henne.


IMG_0763

IMG_0766

Igår tipsade jag om klädställningen och tänkte idag fortsätta tipsa på att Ellos har 20% rabatt på hela beställningen inkl varumärken så därav underbara barnmöbler som denna fåtölj som Cornelia fått från Jabadabado. Har gjort en myshörna vid hennes lekkök i hennes rum igår och det blev så fint. Lite böcker bredvid att läsa och perfekt att leka med kompisar och dockorna. Skall dock köpa något gulligt bort till istället för puffen som hon lånar från vardagsrummet.

Glöm inte att använda rabattkoden 365724 i kassan för att ta del utav rabatten 🙂

IMG_0761

IMG_0762 IMG_0767 IMG_0765

IMG_0764

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats