Teresiainspirerar

Mysfaktor

Trots att vi har bott i vårt hus i över sju år håller jag fortfarande på att ”boa” in mig. Jag förnyar gärna och får hela tiden nya projekt på gång. Vi hann knappt avsluta målningen utav huset förens jag började komma med mina planer att riva en del i köket för att sedan göra om helt. Haha! Sambon frågade mig om jag verkligen alltid var tvungen att hela tiden ha något att göra… 😉

image

Mitt senaste tillskott i hemmet är denna snygga lampa från Ellos i marmor.

Tanken var att den skulle stå i vardagsrumsfönstret men när den kom hem och jag kände hur tung den var så var de bara att glömma då våra väggar knappt klarar någonting och skulle säkert ha sönder fönsterbrädan från väggen. Sen var den även så stor att den inte skulle få plats med skärmen.

image image image

Men jag hittade istället en annan fin plats för lampan, nämligen på vår öppna spis som också kommer från Ellos. Det blev verkligen pricken över i:et och så hemtrevligt med en större lampa där. så fint!!

Ni får inte missa att ni just nu får 30% rabatt på dessa hos Ellos om ni anger koden 355741 i kassan. Erbjudandet gäller till 31 maj, så skynda fynda!

image

Jag har ju redan tjatat om vår öppna spis men den är ju så mysig och fin hemma hos oss. Och att få 30% rabatt på den har jag aldrig sett att man kunnat få. Billigare blir det inte. Det blir nämligen över 1000kr rabatt på den.

image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats