Teresiainspirerar

Mor & dottermatchning

Jag och Cornelia är nu redo för en riktigt fin mor och dotter matchning inför sommaren och framförallt vår resa till Kreta! Vi kommer matcha med dessa underbara klänningar från Kappahl av märket Hampton Republic.

image

Jag är för övrigt lite småmullig men just Kappahls barnkläder i stl 170 passar 🙂 Så kul då jag har en egen som passar mig och Cornelia har exakt en likadan i sin storlek.

image image image image

Dessa finns även i rosa men eftersom vi har så mkt rosa och denna himmelsblåa är ju så fantastisk fin valde vi att matcha i blått. Har även köpt en matchande blå rosett till Cornelia från Astrid Lindgrens värld.

image image

Tyget är tunt skönt, svalare material som kommer passa perfekt varma dagar. Längtar efter att gå runt i dessa när vi är på Kreta bland annat.

image

Något jag tycker är fint med just Hampton Republic är att de alltid är en lite fin detalj på plagget med märket i guld. Bara det gör att dessa plagg känns mkt lyxigare men priset är alltid lågt skillnad mot andra exklusivare märkesplagg.

image image image

Sen ser ni ju den finaste hatten som faktiskt passar mitt lilla huvud lite grann men är så otroligt söt på Cornelia. En bra solhatt med stor skärm som kommer skydda bra mot solen. Även denna är ifrån Kappahl.

NU längtar vi efter sol, semester och massa bad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats