Teresiainspirerar

Mitt klädintresse

Jag tycker det är så otroligt roligt med barnkläder som ni vet och jag har ju en förkärlek för just Livly. Det har ni ju inte missat och jag kan tänka mig att många även tycker det är lite tråkigt med allt Livly då priserna är mkt högre än Lindex, H&M och Kappahl tex.

Vi har ju sjukt mkt Livly plagg hemma och när min kompis nämner att jag har filtar för över 6000kr blir man ju lite fundersam vad man håller på med, men kommer sen på att vi faktiskt köper de mesta på reor, begagnat från Tradera, Facebook grupper, outlet, samarbeten plus mkt mer. Eftersom de är ett märke jag verkligen gillar och dess mjukhet att sätta på barnen känns som en självklarhet. Jag bestämde mig innan Sabina föddes att jag skulle unna kläder jag verkligen tyckte om för detta är sista gången vi har en bebis. Då jag gillar att matcha olika plagg och göra outfits så tycker jag att detta är ok med alla kläder 😉 Någon dag kommer jag ju (tyvärr) sälja allt och då får jag ju igen de jag lagt.

Mitt senaste inköp är från en tjej på Facebook och jag är så nöjd.. Köpte fyra plagg och alla var helt nya med prislapp. Måste säga att jag hade en sån tur då hon sålde små storlekar och där såg jag en del jag tyckte om men då Sabina inte kan ha 1-3 längre så mailade jag henne och frågade om hon hade de i större storlek. Och mkt riktigt hade hon de byxor jag sökte. Ett par favoritbyxor som använts så mkt här hemma att jag ville ha ett par extra plus att jag misstänkte att de vi hade var små i storleken. Hon hade även byxorna i vitt… Detta är ju himmelriket för en klädtokig som jag och när jag hittar just favoriter… helt nya!
Tjejen var så gullig oxå och skickade med tre rosetter för att hon tyckte affären gick så smidigt. Hur underbart är inte de? Tusen tack om du läser detta, är så nöjd!

Som förra veckan när en följare till mig skickar tre livlyplagg som hon inte ville ha längre. Ena paret byxor som hon skickade har Sabina på sig idag… så fina. Älskar modellen på Livlys byxor!

Vill ni veta mer och se mer utav mitt klädintresse för barnen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats