Teresiainspirerar

Min lilla kille

Idag var det ett nytt återbesök hos veterinären för min lilla kille. Rambo, en cavalier king Charles spaniel som fyller 10 år i år.

image

Vi åkte in med honom i november för att han hostat, varit slö o börjat kräkas på nätterna. Visade sig då att han hade fullt med vatten i lungorna och hjärtat var stressat o lät inte så jättebra. Han var nära på att drukna så det var tur vi kom in i tid. Vi fick köpa vätskedrivande, börja med hjärtmedicin och dra ner på mat för att han skulle gå ner i vikt.

Har varit några återbesök och varje gång har det blivit bättre. Dock kissade han ju inne av sitt vätskedrivande o drack vattenskål efter vattenskål. Då fick vi sluta med det så har endast kört hjärtmedicinen.

Idag när hon lyssnade på honom lät hjärtat jättebra! Han har ingen vatten eller fult i lungorna och för sin ras och ålder är han jättefin o pigg. Det märks att han har blivit mkt piggare igen, busig och sitt vanliga jag. Han hade även gått ner 3 kg så vi har lyckats. Jag blev sååå glad då jag innan besöket idag väntade mig att de kunde blivit värre igen men det var tvärtom. Tänk att vår lilla kille får vara med oss ett tag till. Jag hoppas självklart på många år till.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. victoriar

    Han är så fin! Såg du senaste cavaliers bladet? Det var min Charlie på framsidan . Så skönt er kille mår bättre!

  2. Janni Cranning

    Blir ledsen när jag läser att er vovve har hjärtfel. Samma som mina båda hundar fick för snart ett år sedan. Åkte in akut en natt med den ena och som du skriver var han så full i vätska att de inte trodde han skulle klara sig över natten. En månad senare började den andra hunden hosta på samma vis och jag visste direkt att det var endokardos han hade också. Mycket riktigt.
    Men idag mår hundarna jättebra på vätskedrivande och hjärtmedicin. Lite pyssligt då dom inte kan vara ensamma hemma utan jag lämnar dom på mammas jobb varje morgon när jag åker och jobbar så hon kan släppa ut dom och kissa när dom behöver.
    Vi ska på koll om en vecka och jag är lite nervös men hoppas allt ser bra ut. Du gav mig lite hopp nu. ❤️

stats