Teresiainspirerar

Med gråten i halsen…

Igår hade jag och Cornelia besök av grannarna, min vän J och hennes dotter då sambon var inne hos dem och umgicks med J´s man.

Vi bestämde oss för att gå en promenad till affären tillsammans för att köpa lite fika för att sen sitta på vår baksida och bara mysa med lite gott.

På vägen till affären var det så varmt och skönt men när vi kom ut var de redan mulet men vi valde att sitta ute sen hos oss iallafall 🙂

image image image image image image image

När vi väl var hemma fixade vi iordning fikat och måste säga att det kan vara så enkelt ibland… Jag är ju sån som vill att de ska vara fint och gott och kör oftast på stort men denna gång köpte vi färdig glutenfri tårta och hallon som vi sedan la upp på. Lite minimunkar till de andra eftersom jag inte tål. Sen gjorde jag en enkel god dryck till oss som inte dricker kaffe 😉 Lite hallon, citron, citronmeliss och sen i med loka crush med hallonsmak. Riktigt läskande och god.

image image image image

Det var så gott och mysigt och vi satt länge tills det började bli för kallt och klockan började bli mkt. Alltid så mysigt när grannarna kommer in..

Tyvärr kommer detta inte vara så länge till då dem ska flytta i höst 🙁


Jag minns dagen vi flyttade in i vårt hus då grannarna kommer ut för att hälsa. Jag kände direkt att detta kommer bli bra och att vi kommer trivas otroligt bra i området. Det dröjde inte länge fören deras dotter knackade på och frågade om hon fick gå ut med vår älskade Rambo och det fick hon göra.. Det blev en grej att just hon och att hon även var den enda i området som fick gå ut med honom. En dag fick vi ett litet brev från henne där hon frågade om vi ville komma in till dem på fika med vår Rambo någon gång. Och där började det.. 🙂 Jag pratade med hennes mamma om detta och tyckte det lät så trevligt så vi gick in på en fika och sen bara blev det att vi fortsatte hänga. Mängder av middagar, fikastunder, promenader, slapparstunder i solstolen, eller städning på gatan ihop. Ibland har vi bara stått och pratat och pratat ute på vägen även att vi gått ett par timmars promenader. Vi har åkt på utflykter tillsammans, åkt iväg och badat, firat midsommar och nyår tillsammans och åkt med dem till deras land och till och med åkt på en underbar Thailands resa tillsammans.

image image image

Ja vi har så manga underbara minnen och jag kommer sakna allt. Vi kommer självklart fortsätta träffas då det inte är sååå många mil men känslan av att kunna gå ut barfota, utan peruk och bara vara sig själv och gå över till grannen, det kommer fattas så mkt. Allt självklara att ha en sån nära vän till granne som man kunnat träffa inom en minut om vi velat.

I sommar måste vi försöka ta vara på denna underbara tid vi haft och kommer ha som grannar, sen är det mer planering som behövs innan vi kan träffas. Det kommer kännas väldigt tomt, med gråten i halsen känner jag ytterligare en gång till att en vän hamnar längre bort.

Jag kommer sakna er så mycket!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats