Teresiainspirerar

Marmor o mässing

Trots att jag tänkte vara så aktiv på bloggen under semestern blev det inte så 😉 Men jag har ändå märkt att ni har semester så vem har lust att sitta o läsa en blogg för jämnan?

Jag hat alltid så många bollar i luften och vi har hunnit med en hel del här hemma.

Igår var vi på lek o bus med Cornelia o hennes kusiner. Sen städade jag huset till kl blev tolv inatt för att vi skulle få våra nära vänner på besök från Kalmar idag. Dock fick jag ett sms att de inte kommer då sonen blivit sjuk. Typiskt, som jag längtat efter att få hit dem o för en gångs skull hade jag förberett allt med mat o köpt nya sängkläder, men hoppas de kommer snart ändå. Alltid kul att få besök av dem, och nu har jag saknat de lite extra mkt då det var så längesedan.

image

image

image

Jag har även köpt massa fin inredning till huset jag tänkte visa er 🙂 Beställde bland annat dessa grymt snygga ljusstakar från Ellos i marmor och mässing. Jag har sedan tidigare liknande från Mio men när jag fick hem dessa var de verkligen öve är förväntan! Så snygga och marmormönstret var så mkt snyggare på dessa från Ellos än Mio. Nya favoriter! Kommer beställa hem fler tänkte jag och använda som adventsljusstake i jul 🙂

image

image

Ni hittar dem HÄR för ett grymt bra pris.

image

 

 

 Detta inlägg är i samarbete med Ellos

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats