Teresiainspirerar

Mammalyx och bloggträff del 1

Wow vilken helg! Tänkte faktiskt ta den i tre delar för er för inläggen lär bli lååånga annars 😉

En fantastisk helg nere i Borås med bästa Theodora och Anna från Kurragömma för en blogg/mammalyx och ambassadörträff. Som jag längtat efter denna helg!

Jag har verkligen känt mig extra omhändertagen hela helgen.

Fick åka första klass med tåget MTR Express ner till Herrljunga där jag skulle få egen privat chafför vidare till Kids Concept i Borås. Jag hade ingen aning om vem som skulle hämta mig men det var faktiskt artisten och melodifestivalkillen Emil Gullhamn så lite lyxigt kändes det allt 😉

Väl framme på kontoret hos Kids Concept mötte jag upp alla underbara bloggtjejer och Amelie som skulle visa oss runt, så först det rosa lagret. Ett grymt stort lager med rosa truck, rosa inredning och ja det var verkligen helt i min smak 😉 Eftersom jag kom lite senare än de andra hade de redan hunnit med lite fotografering och ett glas men jag välkomnades även jag med ett glas bubbel och när vi kom upp för lunch så drog jag fram kameran snabbt! Vilket jobb Amelie på kids concept gjort och sååå fint! Det blev smarrig sallad med lax, bröd och massa olika advokado, så som röra, bitar och även dryck.

image

image

image

image

image

image

image

Det var fantastiskt fint och fräscht! Hela Kids Concept kontor var helt underbart, så fint överallt och alla fina saker!

image

Det kommer mkt fint nu denna höst som ni inte får missa, även babblarna kommer släppas i okt/november i olika varianter, allt från mjukt till träleksaker.

image

image

image

Här får ni en bildbomb från besöket med Kurragömma hos Kids Concept

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Efter lunchen och vi hade fått kika på allt fint så åkte vi in till Borås o checkade in på hotellet för fri tid några timmar.

image

Jag, Hanna från Barnrumsinspo , Kim och Laila gick ner till stan för lite bubbel en stund.

image

Där satt vi ett bra tag och det var ju så mysigt! Klockan tickade på och plötsligt fick vi bråttom tillbaka till hotellet för att göra oss iordning inför den stora magiska ambassadörträffen i Kurragömma butiken. Mer om kvällen får ni läsa i del 2 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats