Teresiainspirerar

Mamma

Idag är det mammornas dag och jag själv har inte firat och min mamma bor på Gotland. När hon ringde imorse glömde jag till o med först säga grattis på morsdag 🙁 Förlåt mamma..

image

Men för mig är du den bästa mamman varje dag så egentligen behöver man inte fira denna dag. När vi ses kommer du få något jag tror du kommer gilla. Saknar dig varje dag och önskar vi inte hade Östersjön mellan oss.

Du har alltid funnits där för mig, från dag ett. Du har kämpat för mig och min bror mer än någon annan kunnat göra. Trots att du var så ung när jag föddes och min bror kom inte allt för långt efter så har du klarat allt. Alltid satt oss före allt annat. Varit den mamma som kompisarna ville ha, rolig, glad, smart, klok och rättvis.

Jag har så många fina minnen så långt jag kan minnas och vet att jag alltid sett upp till dig, inte velat komma i konflikt med dig för du har alltid varit min bästa vän.

Tänk vad kul vi haft tillsammans, varit på galna konserter, resor, shoppat, skrattat och så mycket härliga minnen. Vi har stöttar varandra i lägen som skulle få andra att inte klara av. Du har alltid varit så stark som människa trots så många motgångar. Du har lyckats nå dina drömmar om och om igen och jag är så stolt över dig.

image

Du har alltid satt gränser, bra såna. Jag tyckte du var orättvis ibland men när jag flyttade hemifrån så lärde jag mig uppskatta allt du lärde mig. Idag är jag så nöjd och skulle inte kunnat ha en bättre uppväxt. Du har lärt mig så mycket om vad som är viktigt och det är du som har fått mig att vara den jag är idag. Det är du som fått mig att avstå från dumheter, att få ta vara på varandra och värdesätta så mycket.

Jag har alltid kunnat lita på dig, och kunnat prata med dig om allting. Du har gett mig råd som ingen annan kunnat bättre.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur fantastisk du är och hur mycket jag älskar dig! Tack för att du alltid varit där för mig och den absolut bästaste mamman i världen.

Jag önskar att jag själv kommer vara en lika underbara mamma åt Cornelia. Att få vara mamma är det bästa som har hänt mig. Jag är så glad att just Cornelia kom till oss och hon är så klok. Idag sa hon något som fick mig att bli förvånad för det hon sa trodde jag inte treåringar ens kunde förklara. Jag älskar att vara mamma till denna underbara tjej.

Hoppas ni alla haft en fantastiskt morsdag! Mina känslor svämmar över just nu så jag säger godnatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats