Teresiainspirerar

Makeover i köket :)

Godkväll!

Har inte hunnit med bloggen riktigt idag då jag påbörjat ett litet projekt i köket 🙂

image

Jag har aldrig gillat vårat kakel i blått, så svårt att få det snyggt i köket tycker jag. Alltid så mörkt, färgerna man vill ha passar inte alltid till det blåa så jag har länge drömt om ett nytt kök.

Dock har vi så mycket annat som är viktigare. Vi har bytt taket, renoverat två badrum och ska nu byta fönster i hela huset. Mina köksdrömmar är långt borta så för att förnya på ett enkelt och billigt sätt köpte jag dekorplast i marmor igår. Så idag efter jobbet o när Cornelia lagt sig för natten passade jag på att ordna med ”kaklet”.

image

image

Än så länge får ni bara se hur det ser ut från början och jag lovar er efterbilder, kommer dock ta några dagar att göra det klart men snyggt blir det, tills vi har råd att renovera köket precis som vi vill.

Jag trodde inte att sambon skulle gå med på att jac klistrar på dekorplast på kaklet men han gillade det och tycker nog precis som jag att detta blir bättre sålänge 🙂

Nä nu måste jag gå o lägga mig men lovar er mer inlägg framöver för på fredag går jag på fem veckors semester.

Vi hörs imorgon! Kram på er o lämna gärna en kommentar här oxå då o då 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats