Teresiainspirerar

Lyxevent mitt i veckan :)

ÄVilken eftermiddag och kväll! Jag har varit på min första modevisning, Stockholm fashion week, ett VIP event för några utvalda bloggare för Boozt
som blivit inbjudna och jag är så glad att jag fick närvara. Även min fina bloggvän Sara från Finabarnsaker var bjuden. Vi fick ta med oss en varsin vän så jag tog med mig en vän o granne som jag tror tyckte de var lika trevligt som jag tyckte.

Jag har känt mig lite halvdålig hela dagen men man får försöka orka och efter jobbet bytte jag om, sminkade mig och bytte peruk för att sedan ta bussen in till stan för att möta upp allihopa. Vi möttes utanför Berns hotell där vi även fick träffa våra samarbetspartner som bjudit in oss. Jag trodde det skulle vara sjukt många inbjudna men det var jag och Sara o våra vänner som hängde ihop tillsammans med dem som vi samarbetar med. Några andra hängde på sitt håll. Ett riktigt trevligt team som jag är glad att vi fått träffa, och att få ett ansikte på varann. Såna här grejer får mig att älska detta ”jobb” ännu mer!

Väl när vi mötts upp o vi fick komma in blev det fotografering inför duken och sedan in o mingla på balkongen med tilltugg och dryck tills modevisningen började.

Modevisningen var kort men det var fantastiska tjejer som visade upp Ida Sjöstedts kläder. Jag fastnade för den första klänningen som var i blått o guldknappar (hann tyvärr inte få någon bild). Och en kappa i spets som var helt gudomlig! Det var mkt spets på kläderna och det är nog mkt sånt som blir i höst.
Älskade även strumporna med spets och de glittriga skorna som några hade. Dock osäker på om det är från Idas egna, haha! Det var så mkt fint som även vad svårt att fånga på bild men här är några bilder jag lyckades ta.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Modevisningen avslutades med att alla modeller kom ut tillsammans och sist men inte minst huvudpersonen Ida Sjöstedt som hejade på oss alla.

Efter denna trevliga modevisning så gick vi vidare till Fridays för en god middag innan det var dags att åka hem. Jag är inte pigg, har fått ont i halsen o känner mig som jag börjar bli sjuk men vilken eftermiddag det ändå har varit!! Stort TACK för denna inbjudan ❤️

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats