Teresiainspirerar

Lyx

Idag startade jag och Cornelia dagen riktigt mysigt med en extra lyxfrukost 🙂

Jag är oftast så trött och aldrig lust att göra något utöver det vanliga men eftersom vi är hemma då Cornelia fortfarande har feber och jag hyfsat pigg så ville jag göra det lite extra mysigt för oss.

Jag stekte lite glutenfria minipannkakor/plättar, tog fram lite jordgubbar och ett måste till pannkakor för mig är grädde.

IMG_6662

IMG_6646

Cornelia fick oboy och jag tog fram mina nya champagneglas som jag fick hem igår från Cervera för att ha min juice i. Dessa glas var sååå fina med guldkanten och storleksmässigt kommer dessa användas ofta. Jag har länge velat ha något champagneglas som man kan göra desserter i, dricka goda drinkar, ha som serveringsskål eller bara som idag, dricka lite juice 😉 Sen är dem inte så dyra heller tycker jag.

IMG_6644

IMG_6651

IMG_6661

IMG_6653

IMG_6655

IMG_6652

IMG_6648

Sen blev det lite apelsinklyftor och jordgubbar till 🙂 Även macarons från Dintarta.se som vart kvar från kalaset.

Det tar ju sin lilla tid att göra sån här frukost tycker jag när man ska vispa grädde, steka pannkakorna mm men så mysigt att ibland få lyxa till det en vardagsmorgon.

IMG_6656

IMG_6657

IMG_6660

IMG_6658

Ser ni min nya underbara ljusstake från Klong som jag visade lite smått igår? Huur fin som helst!

Den har fått sin plats i vardagsrummet nu 🙂 Men som jag brukar så lär den nog flyttas runt. Man skulle ju lätt vilja ha sina snygga inredningsdetaljer överallt i huset.

Som sagt, mysfrukost, det måste man nästan göra lite oftare med sina kära. Gott, mysigt och kul trots att man lägger mer tid.. Man stressar så mycket nu för tiden och detta är ju kul för hela familjen att ordna ihop och sitta längre på morgonen.


Inlägget är i samarbete med Cervera och innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats