Teresiainspirerar

Livlyhyllan hos oss, nu på rea och extra rabattkod.

Jag tror jag har visat skåpet i Sabinas rum förut men gör det igen, eller så kan jag ha missat det tidigare?

 

Jag är så otroligt nöjd med den och vill nu tipsa er om att den är på rea plus att ni får ytterligare 30% rabatt på den (gäller all rea) om ni anger koden 385709 i kassan. Jag som köpte den ordinarie pris, haha! Nästan så jag skulle beställa en till att ha i Cornelias rum.

Jag kallar den för Livlyhylla. Som ni alla känner till så är jag ju ett fan av märket Livly och blir alltid så inspirerad när jag kommer in i butiken. Jag hade länge funderat på vad jag skulle ha för hylla i Sabinas rum som skulle likna lite utav Livlys inredning och efter ett tags letande hittade jag detta skåpEllos. När den väl kom på plats vart det ännu bättre än jag väntat mig.


Passa på ni med som vill göra det lite extra fint i barnrummet 🙂 Glöm inte rabattkoden för att få den ännu billigare 🙂 Erbjudandet gäller till den 23 juli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats