Teresiainspirerar

Livly event

Idag har jag varit på event hos Livly i Täby Centrum där barnmorskan Sofia Apelqvist var på plats för att prata om barn, känslig hud och allt efter förlossningen.

image

Jag själv hade inte en aning om hur ont och jobbigt det skulle vara efter Cornelia föddes. Man pratade ju bara om hur allt var innan och inför en förlossning. Ingen hade nämnt hur det skulle vara efteråt och jag minns att jag hade sjukt ont och mådde sämre trots vår lilla flicka. Det tog mig flera månader innan jag kände att det var ok igen att gå på toaletten. Första veckorna kunde jag knappt sitta. Därför tyckte jag det var bra att Sofia tog upp detta om lite hur det är efter barnet fötts.

image

image

Sen så var finaste grundaren Lisa på plats och jag beundrar henne så mycket. Vilken kvalité, och dess mjukhet som hållet i sig trots mängder av tvättar av plaggen. Sen är ju plaggen helt gudomliga!

I butiken hade tjejerna fixat dryck, smörgåsar och bullar till oss mammor och som vanligt är det så fint i butiken med blommor, rosa julkulor i fönstret och välstädat. Älskar inredningen lika mkt som plaggen, haha! Om ni inte hat besökt en Livly butik bör ni göra det. Det är som att sväva på moln varje gång man kommer in.

image

image

image

image

Vi fick med oss en fin personlig goodiebag hem och jag passade även på att shoppa lite innan jag åkte därifrån.

Tack fina Livly gänget att jag fick komma idag! Vi ses snart igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats