Teresiainspirerar

Lite nytt i garderoben

I mitten på veckan gjorde jag en beställning från

Nu har det kommit in en del nyheter och jag gillade verkligen en del utav det så det mesta fick bli nyheter, längtar tills jag får mitt paket. Då ska jag visa er mer 🙂

Det blev blandat somrigt, blommigt och svart 😉


Koftan och de svarta byxorna såg så sköna ut. Dessa plagg tror jag kommer bli nya favoriter här hemma. Går sällan i jeans, gärna i tights hela dagarna (om det inte är klänningsväder) så att ha lite snyggare, men bekväma byxor tror jag dessa är perfekta!


Denna underbara klänning blev det också. Så fin! Vi får se om någon utav dessa plagg följer med till Kreta… Snart åker vi 🙂 Kan ju vara kul med något nytt när man åker, så vi får se vad som passar bäst 🙂

BWE170705

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats