Teresiainspirerar

Legotips!

Hej där!

Idag har vi haft en härlig slappardag, och bara njutit av ledigheten, städat hus och maten väntar på att ätas när vi vill. Bästa söndagen på länge! Först var vi ute och gick länge i det fina vädret, dock väldigt kallt. Sen tog vi lunch när vi kom in och efter det tog jag fram legot jag beställt från ELLOS

image

image

Egentligen var det meningen att Cornelia skulle få det i julklapp men då vi köpt fler olika lego så kunde jag inte hålla mig. Och jag kan verkligen inte minnas att det var så roligt att bygga lego eller så rogivande som det var.

Vi satt i flera timmar och medan jag byggde lekte Cornelia med allt eftersom och var så nöjd. Jag kommer garanterat köpa fler sorter 🙂

image

image
image

image
image

image
image

image

image

image

Jag fyndade för 10% rabatt men kan nu erbjuda ER 15% rabatt om ni anger koden 325456

Detta lego hittar ni HÄR

Dock kan ni även passa på att köpa allt annat oxå på 15% rabatt, även varumärken. (Gäller inte möbler och elektronik.) Passa på nu då det är sista dagen idag och risk för slutförsäljning.

image

När vi hade byggt upp huset och lekt ett tag rev vi det, då nu pappan i familjen sitter och bygger upp det på nytt. Verkligen kul för hela familjen helt enkelt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats