Teresiainspirerar

Läkarintyg på vattkoppor…

I förra veckan fick jag hem brev från försäkringskassan och det var väl nästan väntat då det alltid ska bli sån krångel med dem.

De kräver nu ett läkarintyg från när Cornelia hade sina vattkoppor… Vem tar med sitt barn till läkaren med vattkoppor? Jag ville ju inte ha på mitt samvete att smitta ner någon eller dra iväg med Cornelia när hon var sjuk…

Men tydligen skulle man dra med sitt barn till läkaren o be dem titta på henne. Låter ju inte klokt tycker jag!

IMG_1892

Jag har bildbevis och frågade om jag kunde skicka bilder då det även står datum när bilderna togs med de räckte inte… Så nu har jag ringt runt fram och tillbaka och ingen ville hjälpa mig.

IMG_1829

Dock ringde jag en gång till igår till husläkaren och sa som det var igen och bad dem iaf titta på Cornelia som har ärr och fortf lite sår och även få kika på bilderna jag har. Hon trodde inte att de skulle gå men ringde upp mig idag och sa att vi kunde komma dit nästa vecka för att kolla på hennes ärr och bilderna jag tagit. Nu hoppas jag att jag får ett läkarintyg så jag kan få ut mitt från försäkringskassan.

Från försäkringskassan fick jag som svar att det är många som fuskar (men HUR kan man fuska med vattkoppor till och börja med?) och det är synd att vi som är ärliga skall drabbas utav detta. Sen tyckte hon att jag kunde ta ut en föräldrardag istället.. Dem har jag ju inte sparat för att utnyttja när Cornelia är sjuk så hur tänker dem?

Men men nu får vi hålla tummarna..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. teresia

      Vi var hemma en dag för mkt, men jag ville ju inte dra med cornelia till läkaren ifall hon smittade fortf o tänkte inte så mkt på det sen.. Vattkoppor kan jag tycka fk kan vara lite förstående, för vem kan ljuga om vattkoppor nära man ändå nån gång ska få eker har haft det och bara går att ha en gång..

stats