Teresiainspirerar

Kvällspromenad längs stranden…

När man är här nere på Kreta kan man inte låta bli att gå ner på stranden dessa kvällar när solen gått ner bakom bergen. Det är verkligen magiskt och svårt att fånga på bild. (Dock lyckas jag bättre och bättre nu)

IMG_6725

IMG_6726

IMG_6724

IMG_6734

Men jag har försökt och sambon får stå ut med mitt fotande, haha! Cornelia älskar när vågorna kommer emot henne men samtidigt är det lite läskigt och spännande. Vi har bara badat fötterna i havet än så länge med när man har egen pool så är man otroligt nöjd med det. Här plaskas det hela dagarna.. 🙂

IMG_6723

IMG_6732

IMG_6731

En superskön kvällsoutfit, en klänning från Vildavi. Sval och skön just såna här varma dagar eller kvällar. Sen är den ju fin oxå, älskar detaljerna med spetsen och kragen 🙂

Mer outfits ska jag försöka ge er dessa dagar. Allt beror på vad sambon går med på att fota.. haha, något han tycker är väldigt tråkigt skillnad mot mig. Jag fotar ju gärna ALLT jag ser 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats