Teresiainspirerar

Kreta – here we come

 


1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här


Om exakt två veckor sitter vi på flyget på väg till Kreta. Tänk att det bara är 14 dagar kvar! Känns som evigheter sen vi bokade resan och jag brukar planera sååå mkt inför en resa, men denna gång känns det som det har varit så mkt annat att jag inte hunnit tänka och fatta att vi faktiskt ska åka på en utomlandsemester denna sommar.

Jag har iallafall skaffat badkläder, skor och köpt den rosa donuts badringen som jag tänkte ta med oss. De andra hade inte heller varit fel. Eftersom vi har privat delad pool med en annan så är det ett måste att ha med sig lite grejer till poolen tycker jag 🙂 Till Cornelia försöker jag hitta något gulligt. Svanen är ju väldigt söt, så kanske blir att försöka beställa en sån med 😉

Har ni några tips förutom solkrämer och grejer som behövs till vår resa?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats