Teresiainspirerar

Klick!

Ni som följer mig på instagram såg säkert igår om Adidasskorna jag ville ha 🙂 Jag är ju en som kan söka överallt och hittills har jag lyckats. Hittade exakt dessa skor jag ville ha på någon sida för 600kr plus frakt 150kr.. Var nära att klicka hem men på något vis sökte jag vidare och hittade ett par HÄR för endast 389kr plus frakt! Så nu har jag klickat hem ett par till mig! Längtar tills dem kommer, så snygga!

image

Funderar på att köpa ett par ”nästan” matchande Adidas till Cornelia också. Dem hittar du bland annat HÄR

Känns som jag skrivit en del om skor senaste dagarna men det är så svårt att låta bli när man längtar till våren extra mycket!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Jag beställde ett par likadana rosa/vita adidas skor från den där websidan billigasverigeonline.se men det verkar som jag blivit lurad. Ser att websidan nu är inaktiv och har inte fått mina skor. Hur gick det för dig?fick du några skor?

  1. teresia

   Jag fick mina idag, men dem var inte rosa 🙁 de var svarta och jag tror inte de haft några rosa att skicka, därav stängt ner sidan.

 2. Johanna

  Hej! Kollade in på länken du länkade skorna till för en vecka sen och då funkade den men nu funkar den inte, vet du om de finns nån ny länk? ?
  Med vänlig hälsning, Johanna

  1. teresia

   Hej! Jag har hittat en annan liknande men tror de e lurendrejeri där med. Fick ju svarta skor ist för rosa 🙁

stats