Teresiainspirerar

Klänning till dopet

Det är tur jag inte skall gifta mig, för tänk om jag skulle börja planera för ett bröllop.. Jag hade väl inte pratat om annat eller ens tänkt på annat… haha. Planering planering, det är ju så kul att fixa inför såna grejer som nu med dopet. Jag kanske gör för mkt men det är ett intresse jag får tillfälle att hålla på med.

Idag har jag lagt en jätte beställning på massa klänningar ifrån Asos. Jag vill ju gärna testa och känna innan jag bestämmer mig så beställningen innehöll flera storlekar och modeller. Hittade en sån fin syrenlila långklänning som skulle vara perfekt om det var kort. Så om den passar för övrigt kommer jag lämna in den hos skräddaren så de kan sy upp den åt mig.

Så vi får se om jag hittar nån fin klänning till mig att ha på dopet. Beställde även några skor då jag inte har så mkt finskor att gå i.

Till Cornelia har jag lyckats få tag på en vit Lilvyklänning som jag letat efter. 🙂 Sabina har jag inte riktigt bestämt än vad hon ska ha fast jag hade en tanke på vad hon skulle ha. Allt beror ju på hur varmt det kommer att vara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats