Teresiainspirerar

Klänning till bröllopet…

IMG_3266

Igår kikade jag runt på lite fina klänningar till mig själv, dock måste jag välja EN att ha på mig på bröllopet vi ska på, haha! Cornelia har en underbar klänning från Ida Sjöstedt som skulle kunna vara ett alternativ, då hon tycker väldigt mycket om den, dels så känns den mer som en finklänning också.

ells_0146398_16_Q4_2_BAR

Just nu är det 30% rabatt på den och ni hittar klänningen HÄR.

Tänkte ta en bild under dagen om jag hinner för att visa er hur fin den är. Men först blir det Leos lekland med en av Cornelias bästisar.

Passa på att fynda så länge 😉


Inlägget innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats