Teresiainspirerar

Klänning för alla storlekar…

Om inte lillasyster kommer få väldigt bråttom ut ikväll så kommer vi får en aprilbebis. 🙂 Jag har hela tiden hoppats att hon skall stanna kvar till April för det känns som en mer vårmånad och en månad man oftast längtar efter då våren verkligen brukar komma på riktigt..

Jag måste passa på att visa min klänning ifrån Cellbes som jag fick hem för ett tag sen.. Det bästa med denna klänning är att det inte är ett mammaplagg men kan ändå användas under graviditeten 🙂 Jag älskar såna här klänningar som har spets upptill och slappt nertill. Denna kommer användas en del i sommar. 🙂

Kan jag ha den nu så kommer den garanterat sitta superfint efter graviditeten 🙂 Kan visa er även då hur den sitter, vilket blir ganska snart 🙂

Fördelen med plagg ifrån just Cellbes är att det finns storlekar som passar alla. Från 32/34 till 52/54.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats