Teresiainspirerar

Julkalendern 2016

Hej igen alla fina!

Jag är lite seg här till o från, denna höst har det varit lite väl mkt som hänt och man är ju inte mer än människa.

Jag vill först tacka för alla era underbara kommentarer och spår ni lämnar på instagram, det är ni som får mig att älska detta och vilja inspirera er mycket mer hela tiden!

image

Som många av er vet brukar jag hålla i en julkalender på instagram varje år och det har varit många grymma tävlingar. Men jag har velat fram och tillbaka under detta år då julkalendern tar väldigt mycket tid och den tiden vill jag hellre lägga på min familj just nu. Eftersom dagarna gått så snabbt och denna höst har varit väldigt upp o ner, mest ner tyvärr då bland annat vår hund blev så sjuk att vi fick ta bort honom. All tid jag kunde ville jag ge honom den sista tiden. Och självklart till Cornelia.

image

Så jag beslöt mig för att skippa julkalendern helt, även adventskalender. Jag har tyckt att det har varit grymt roligt och jag kommer säkert köra det igen men inte i år. Dock kommer jag ändå ha någon tävling och tips ändå, men det blir inte för julens skull.

Jag hoppas att ni ändå förstår mitt val och att ni får glädje utav den inspiration och bilder jag lägger ut.

När jag ändå nämner tävlingar så får ni inte missa tävlingen som pågår i samarbete med Ellos HÄR som avslutas ikväll 23.59. Passa på!

image

Massa kramar till er där ute och imorgon är det julmånad, hoppas ni är redo ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats