Teresiainspirerar

Jul på Gotland :)

Åh vad jag längtar till julen just nu! I år ska vi fira jul hos min familj på Gotland. Bo i vårt egna lilla hus bredvid mina föräldrar, ska bli så mysigt. Just nu är jag i full gång med planering inför december, en hel del kul kommer hända på instagram.

Sen funderar jag på vad Cornelia ska få i julklapp. Tänkt göra lite collage på saker man kan önska och tipsa om 🙂

Vad ska ni göra i jul?
image
image

image

image

Så här fint bor vi när vi är på Gotland.
Min mamma är den som ritat upp dessa hus och uppfyllt sin dröm.

Vi hoppas såklart på snö till julen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats