Teresiainspirerar

Jul & nyårsoutfit

Tänkte visa lite jul och nyårsinspo. Jag har letat efter någon klänning som skall passa till både julafton och nyårsafton och tillslut hittade jag en grå, glittrig klänning som passar alla tillfällen.

Här kommer Cornelias juloutfit som hon kommer ha i år 🙂

IMG_2416
Diadem/rosett//Klänning//Kofta//Skorna är från Lindex (Från förra året och om någon har ett par i stl 26 eller 26 att sälja så kontakta gärna mig, eller vet några liknande)


Cornelias nyårsoutfit blir som sagt samma klänning då jag tycker man kan kombinera den med så mycket och just julklänningar om de ska vara röda används oftast bara på julen. För att ta nytta av plaggen så mycket som möjligt så kör vi bara andra tillbehör till nyår.

Cornelia kommer få världens sötaste ballerinaskor från Livly av oss i julklapp så dessa skor kommer passa fint till nyårsafton. Det är så kul också att just dessa skor heter Mary då Cornelia heter det i andra namn.

IMG_2414
Skor//Rosett//Klänning//Bolero

Cornelia fick själv vara med att välja kläderna och när hon testade nyårsoutfiten i provrummet sken hon upp och sa: Titta mamma, så vacker jag är! Det värmde så i hjärtat när hon känner sa så om sig själv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats