Teresiainspirerar

Inredning man aldrig får nog utav…

Tidsinställt inlägg

Bild och adlinks via Adviral

 

1. Lampa / 2. Korg / 3. Poster / 4. Tidningsställ / 5. Ljusstake / 6. Doftljus / 7. Fåtölj / 8. Vas / 9. Soffbord


 

Jag vill ha ALLT på bilden! Se bara tidningsstället och tavlan? Tänk om jag hade ett hus till att inreda, wow vad jag skulle gå loss. Eller om man hade obegränsat med ekonomi och kunde förnya lite då och då, haha!

Jag är väldigt svag för inredning och inreder gärna hos andra då det någon gång tar slut hemma för stunden. Att få vara i ett hus med inredning som är stilren, lugn och modern, samtidigt väldigt mysig, hemtrevlig och blandat med lite gammalt är ju så underbart!

När jag inreder hemma eller har köpt något nytt kan jag stå eller sitta länge och bara titta på allt fint. Just nu i skrivande stund sitter jag i soffan med tända ljus och bara njuter utav hur fint (tycker jag iaf) vi har det i vårt vardagsrum, just denna del (se bilden) där jag ofta tänder ljus i öppna spisen. Jag känner att jag fått till det väldigt bra. Dock ska väggen målas i samma grå färg som resten av väggarna här inne. Sen så skulle jag vilja ha en större spegel, gärna rund eller en stor tavla över öppna spisen.

IMG_0618

Med lite levande växter gör det ju allt så mkt hemtrevligare också tycker jag. Jag har under många år bara haft plastblommor här hemma, tills i höstas då jag köpte mina klongvaser och insåg hur mysigt det blir med riktiga blommor så det har blivit i fönster och även lite här och där här hemma. Sist jag köpte tio pack rosor höll de nästan två veckor, verkligen rekord! Annars brukar det vara runt en vecka som rosorna håller och jag får köpa nytt varje vecka.

IMG_0619

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats