Teresiainspirerar

Inredning – dyrare val men så värt!

Nu när jag går hemma om dagarna vill jag göra det extra fint. Eftersom man går hemma hela dagarna så vill jag ju njuta av hemmet.. Sen har jag ju alltid varit en som är intresserad utav heminredning så att piffa till det är ju något jag alltid gillat.

Jag la ut om vår plantbox av Ferm Living på instagram som jag beställde för ett par veckor sedan. Ni är några som frågade vart den kom ifrån så tänkte tipsa om att den bland annat finns HÄR hos RUM21.

Då den är lite dyr så har jag funderat ett tag på om jag skulle beställa den eller inte men till slut kunde jag inte bärga mig.. Och jag är så glad att jag slog till för vad fint den passar här hemma. Egentligen har jag väl inte bestämt exakt vart den skall stå men just nu får den stå i köket, vilket passar fint. Just nu sparar jag till en Flos golvlampa som kommer stå bredvid denna plantbox. Även där är ju en dyrare grej till hemmet men jag har märkt att om jag köper det jag verkligen vill ha även om det är dyrt så tröttnar jag inte utan det känns så bra. Däremot har jag tidigare år köpt något ”halvdant” som inte är precis som jag egentligen vill ha och dem prylarna har jag lätt tröttnat på och sålt av eller gett bort. Så nu lägger jag hellre lite mer pengar, om jag kan, på det jag verkligen VILL ha och så blir det som jag vill att det skall vara.

 

Nu börjar bebis vakna till så återkommer om mer inredningsinlägg när jag kan 😉


Inlägget är inte sponsrat men innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats