Teresiainspirerar

Hitta Doris

Igår vaknade jag med nackspärr vad vi trodde men tror mer o mer på en inflammation i nacke och rygg. Sååå segt och det gör så ont.

Men det hindrar ju inte en mamma att göra söndagen till den bästa! Vädret var ju så fint så Cornelia och jag gick till lekparken på förmiddagen. Så mysigt, bara vi två där och gungade tillsammans i em varsin gunga. När blev min tjej så stor att hon hoppar upp på gungan själv och tar fart? ❤️

Vi stannade i lekparken till Cornelia själv valde att gå hem igen. Väl hemma åt vi lite lunch, pizza, från lördagens middag.

Cornelias kompis A ringde och frågade vad Cornelia gjorde och vi bestämde oss för att gå på bio ihop tillsammans med A och hennes mamma. Första gången Cornelia gick på långbio.

Innan vi åkte så ville Cornelia ha sin nya klänning jag hade köpt på Polarn o Pyret i lördags. Som hon gillade den! En perfekt klänning för mkt snurr i kjolen om man vill dansa, något som är viktigt om Cornelia får bestämma.

Ni hittar klänningen HÄR

image

image

image

När vi kom till centrum mötte vi upp våra vänner, köpte popcorn och så var det dags för bio. Hitta Doris blev det. Så mysigt med bio med min lilla tjej och hon var så duktig som ändå satt kvar hela filmen.

Tror att vi hade en nöjd tjej sen 🙂 På kvällen somnade hon på ett ögonblick.

Jag uppskattar verkligen såna dagar, så mysigt att bara vara tillsammans och ta dagen som den kommer.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats