Teresiainspirerar

Gravidvecka 37

Graviduppdatering vecka 37

Denna vecka har gått otroligt fort och jag inser att bebis kan komma när som helst. Jag har fått allt mer sammandragningar och även en hel del förvärkar. De senaste dagarna har varit riktigt jobbigt att lämna och hämta Cornelia på dagis, det har varit så tungt och en sån belastning för både benen och ryggen.

Jag känner nog att jag är klar med detta nu och att lillasyster får komma när hon är redo.
Packade klart BB-väskan i häromdagen, i onsdags kom babyskyddet äntligen och det känns så mkt mer verkligt nu. Det är bara barnvagnen vi väntar leverans på och jag hoppas den kommer snart men viktigaste nu var ju ändå att vara klar med resten.

Har som sagt haft väldigt ont denna vecka, orken helt borta så jag har inte gjort så mkt mer. Kroppen har svullnad en hel del med och de sticker i händer och fötter.. så et märks att det är nära nu.

Bebisen beräknas vara ca 46 cm lång nu och väger nästan 3 kg. Alltså känns det som hon är klar egentligen, att hon enbart bara lägger på sig nu och ökar i längd. Vi får se när hon kommer ut 🙂

Denna veckan har jag tänkt väldigt mycket på förlossningen och jag känner mig så nervös den här gången. Mer nervös nu än med Cornelia, men jag kan ju inte påverka något så det blir som det blir.

 

Annars har det inte hänt så mkt. På måndag är det dags för besök hos barnmorskan igen och då får vi mer status på hur det är, om hon fixerat sig än eller inte. Tror även vi skulle gå igenom förlossningen oxå. Måste skriva förlossningsbrev också.

Nu välkomnar jag iaf vecka 38 och inom några veckor har vi får bebis. Så spännande!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. teresia

      Tack snälla 🙂 Jag känner mig rätt klar med detta nu men visst jag får njuta sista dagarna ändå 🙂 Glad påsk! Kram

stats