Teresiainspirerar

Gravidvecka 25

GRAVID v.25

Denna vecka gick ju ännu fortare än de tidigare, kanske beror på senare uppdatering och julhelgen som varit.

Jag började ju min första dag v 25 med att gå på sjukskrivning 100% och hade sjukt ont trots att jag var hemma. Slog in lite julklappar och packade till vår resa till Gotland som vi åkte iväg på lördag morgon.

En mysig helg hos min familj på underbara Gotland, dock väldigt tråkigt julväder då det regnade..

Jag trodde ryggen skulle kännas lite bättre nu när jag inte gjorde så mkt men fy vad ont jag hade under julen.. Värst är nere i bäckenet då jag vissa stunder knappt kan gå eller röra på mig.. Nätterna hos mina föräldrar var inte heller något vidare då jag inte kunde sova på grund av smärtan i bäckenet och ryggen.

IMG_3148

IMG_3228

På julafton åt vi massa god mat och tog det lugnt, fick dock åka akut till Maxi då jag upptäckte att jag glömt packa ner underkläder till Cornelia… Hon vart ju glad som fick välja lite nya trosor och strumpor såklart.

På kvällen fick jag agera tomte hos en av mina föräldrars grannar längre bort och det gjorde det inte bättre för ryggen då jag fick bära tungt, så när jag kom in i huset och fick sätta mig på en stol kände jag mig som en gammal risig tomte.. Andfådd, ont i rygg och helt slut… haha!

Annars efter Gotlandsresan som har varit otroligt mysig så har jag och Cornelia varit hemma och lekt med nya leksakerna. I onsdags lekte hon med en kompis här hemma hela dagen och igår har vi byggt lego, som fortfarande inte är klart 😉 Även kusinerna kom på besök en stund.. Som sagt veckan har gått fort. Finns inte mkt mer att säga än att jag har mer ont och fått huvudvärk igen. Denna graviditet är inte lika enkel som med Cornelia då jag inte hade några besvär alls. Men jag försöker ändå njuta, och varje gång jag känner lillasysters rörelser njuter jag lite extra för det är ju så underbart…

Nu är även bebis så pass stor att hon har en chans att överleva om hon skulle komma ut betydligt tidigare än hon ska, och det kan kännas ännu tryggare men jag hoppas hon vill stanna till April.

Magen växer på och jag är redan lika stor som några veckor innan Cornelia föddes men det är väl så i andra graviditeten plus att jag själv varit ”större” innan denna gång. Jag älskar min gravidmage men har inte riktigt passat på att njuta i fina kläder så jag känner mig helt bekväm än.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats