Teresiainspirerar

Gravid

Ja, ni läste rätt 🙂

Vi ska äntligen få tillökning i familjen, som vi längtar!

Efter att nästan gett upp hoppet om ett syskon till Cornelia så kommer vår familj bli komplett. I början på April 2018 beräknas bebisen komma och jag är redan i vecka 17. Anledningen att jag inte har gått ut tidigare med detta är att vi kämpat så länge att man varit orolig att det inte ska gå hela vägen och sen har jag inte alls mått så bra.

IMG_0347

Jag har bara sovit så fort jag fått tillfälle och mått sjukt illa att jag inte stått ut att hålla mig vaken. Allt för att slippa känna av illamåendet och tröttheten har varit sömn. Nu tror jag, och hoppas att det börjar vända då jag mår lite bättre från och till. Jag ligger iallafall inte och sover nu och det känns skönt 🙂

Cornelia ser fram emot att bli storasyster lika mycket som vi ser fram emot ett syskon till henne. Ni är säkert många som inte trodde vi skulle ha fler barn, den kommentaren har vi fått från flera nära som vi berättat det för när vi gick ut med graviditeten för de närmsta.

IMG_0345

IMG_0346

IMG_0344

(Bilder ifrån vårat projekt jag och Cornelia hade med löven i veckan)

Så nu vet ni oxå anledningen till att bloggen oftast ekat tomt utan personliga inlägg och även instagram ibland. Jag har så mkt att berätta för er och skriva om, även få tipsa om små söta barnkläder och leksaker i den mindre åldern igen. Skall bli så spännande och så roligt att få inspirera er mer framöver och få vara med om detta igen. Tänk att vi ska ha en liten bebis här hemma igen.

Massa kramar till er där ute.

Uppdaterar er så snart jag har ork och tid, men har några inlägg klara till er så håll utkik i veckan 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats