Teresiainspirerar

Grattis till vår prinsessa!

Ikväll hade vi en nybliven fyraåring som somnade snabbt tillsammans med sin Skrållan docka i sängen.

image image image image image image

Vår lilla tjej har blivit så stor! Tänk att hon idag fyller fyra år och att det var fyra år sedan jag blev mamma till en liten prinsessa. Det känns inte som det var så längesen, tiden har gått så fort.


Grattis vår lilla tjej! Du är verkligen det bästa som hänt, en otroligt snäll, omtänksam, rolig, busig, charmig och framförallt envis tjej som förgyller våra dagar. Du ger så mycket kärlek, bryr dig om alla runt omkring, och kan även vara så bestämd att vi knappt vet hur vi ska orka resten av dagen, haha! En vacker liten tjej som vill veta så mycket, nyfiken och du har verkligen blivit en egen individ som följer dina drömmar. Redan nu märker man hur du vill ha det. Jag är så otroligt lycklig lottad som får vara din mamma och ser fram emot denna sommar tillsammans. Nästan 7 veckor tillsammans utan jobb och dagis.


Vi har verkligen bara haft en lugn mysdag hemma tillsammans. Vädret har inte varit jätte skönt så vi körde bara lekparken i förmiddags, sen ätit god mat, lekt med nya leksakerna och på eftermiddagen kom farmor och farfar på lite fika och paket. Cornelia har verkligen tjatat sedan 05.50 imorse efter allt som skulle hända idag, framför allt alla paket..

image image image image image image image image image image image image image image image

Ibland har hennes tålamod varit på den sämre sidan, men ändå haft tålamod tycker jag.

Jag frågade innan denna dag vad hon ville ha för tårta och önskade en ponnytårta så bestämde att göra så gott jag kunde och körde lite olika färger (regnbågsfärger) och sedan satte jag hennes ponny leksak på tårtan 😉 Hon vart nog väldigt nöjd, om inte annat blev jag rätt nöjd. 🙂 Glutenfri och laktosfri på köpet!

image image image image image image image

Ikväll fick hon välja middagen och då blev det såklart chicken nuggets på grillen och efter maten satt vi och lekte tillsammans med nya leksakerna. Sen somnade hon snabbt ikväll.. 🙂

Nästa helg kör vi kalas för kompisarna så än är inte kalasförberedelserna slut 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats