Teresiainspirerar

Gick vattnet?

Igårkväll när jag och sambon sitter och tittar på tvn hörde jag plötsligt ett högt knäppande, dock kände jag att det kände som de kom från magen, men det kändes väldigt konstigt.. Jag frågade sambon om han hörde det där och kommentaren var: Ja, gick vattnet eller?

Då jag inte kände något vatten kunde jag ju svara på det ganska snabbt att de inte var vattnet som gick men man undrade såklart vad det var som lät. Jag har hört det ett par ggr tidigare men inte så högt och inte riktigt förstått att det är ifrån magen.. Helt sjukt egentligen vad man får vara med om som gravid.

Direkt efter ljudet satte bebis igång och röra sig rejält.. Vissa stunder vart det till och med lite obehagligt och nästan att de gjorde ont och så höll hon på i nån timma.

Jag googlade på det där men egentligen är det väl ingen som vet varför det kommer såna ljud.. Läste lite olika att det kunde vara bebis som rört sig på nåt vis och det blivit vakum och låter sådär, eller att det är bebisens leder som låter. Eftersom bebis ligger o så mkt fostervatten så förstoras ju själva ljudet i magen så vi kan höra… Men men, det får bli ett mysterium och vattnet gick iallafall inte..

Idag har jag inte varit så jätte pigg i kroppen och känner små små värkar, men dem går att hantera och det ska vara mkt till innan jag tar tag i just de. Men snart är hon är…

Även att jag är sååå nervös så är jag även så förväntansfull på hur allt kommer börja, när och hur allt kommer gå till. Lite läskigt när man inte har kontroll över det heller, men det ska nog gå bra. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats