Teresiainspirerar

Formex hösten 2018

Bättre sent än aldrig, gjorde inlägget klart men publicerade det aldrig så här för ni läsa om besöket på Formex.  Jag och min vän (och Sabina såklart) åkte till Formexmässan i Älvsjö första dagen de var.  Jag hade egentligen ingen lust då jag inte kände mig så pigg men vi bestämde oss för att åka ändå. jag gillar inte att köra så långt o när de e så mkt trafik men är så stolt att jag fixade det galant utan att köra fel varken dit eller hem.

Jag tänkte mest bjuda på bilder ifrån Formex och inte så jätte mkt för denna gång bestämde jag mig för att njuta av att se de vi skulle hinna se och inte bara gå med en kamera i högsta hugg. Sen är de även svårt att bara fota när Sabina helst är vaken 😉

Jag hade ett möte med Jabadabado och fick se deras nyheter och blev helt kär i deras divan. Den kommer Cornelia få ha i sitt rum sen när vi gör om 🙂

De hade även fått in ett superstöt litet skrivbord.

Massa fina nyheter är på gång så håll utkik 🙂 Jag har en del bilder jag kommer kunna visa er inom kort 🙂

Sen kollade jag in de drömmiga möblerna och alla fina nyheter hos Cam Cam Copenhagen. Som jag älskar deras harlequin serie. Förra året vart jag så förtjust i deras skötbord och för i år fastnade jag för deras nyhet, nämligen ett underbart skåp som jag lätt skulle kunna ha här hemma.

Och deras nya mönster på skötväskan ropade ju verkligen mitt namn. 😉

Vi kollade även in på lite andra ställen som Kids concept och Sass & Belle.

Innan vi skulle åka hem ville Bella se Carolina Gynnings monter och jag Skultuna.

Lyckat kan man säga då Carolina var på plats och vi hann prata lite snabbt med henne. Älskar hennes ljusstakar som hon har. Håll utkik här på bloggen efter en rabattkod på dem snart 😉
Sabina charmade såklart och tyckte det var roligt när Carolina pratade med henne. Sabina älskar ju när hon får uppmärksamhet.

 

Sen gick vi till Skultuna och där mötte vi Prins Carl Philip som varit med och designat en så snygg ljusstake som släpps i höst 🙂 Jag lovar er att den kommer få flytta hem till oss 🙂
Det var väldigt kul då vi skakade hand med Philip och även han pratade med Sabina och frågade hur gammal hon var och vad hon hette. Sen pratade vi lite allmänt om just hans ljusstake. Bella var helt uppe på rosa moln efter dessa två möten kan jag säga och även jag tyckte ju att det var kul att lyckats hinna med detta under vår vistelse på Formex.

Vi hann se lite olika monter som Rubens barn, kids concept mm.

 

 

 

Nu ser vi fram emot en mysig höst med massa fina nyheter till både barn och hemmet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats