Teresiainspirerar

Formex 2018

Det blev trots allt en liten liten sväng till Formex denna gång. Jag har hela tiden varit i valet och kvalet om jag skulle orka åka dit då jag inte skulle orka gå där så länge pga av min foglossning men när min fina vän Bella ville följa med och gärna körde och kände samma som jag att det skulle bli en snabbvisit så körde vi dit ändå.

Jag bestämde mig redan innan att vi inte skulle gå runt på så många ställen utan enbart kika in ett par barnmontrar då det är mest det jag är inne på just nu. Inredningen hoppade vi helt även att jag vet att det finns massor med snygga kommande inredningsprodukter.

image

image

När vi kom till mässan så mötte ägaren av Jabadabado upp oss så vi kunde komma in och vi började med att hänga av oss jackorna och gå på toa för att sen ta oss mot Jabadabados monter. På vägen dit gick vi förbi de jag hoppats på, bland annat Sebra, Kids Concept, Teddykompaniet och Maileg.

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

image image image image image image

Hos Jabadabado fick vi sitta ner medan vi gick igenom de fina nyheterna mm. Passade mig perfekt att slippa stå och samtidigt få massa info. Jag kommer mest lägga ut bilder jag hann ta idag och så får bilderna tala för sig. Har ni frågor får ni jätte gärna ställa dem här nedan så svarar jag så gott jag kan.

image

En av de söta nyheterna som släpps inom kort är denna underbara glassvagnen med tillbehör. Hur söt är inte den? Sen den gudomligt söta svanen (kommer bild) står på önskelistan till lillasyster sen.

image image image image image image image image

Och den sötaste gunghästen Enhörning som de precis hann få med inför mässan. Jag gillar allt mer och mer Jabadabados saker då. Nya färger som faller mig helt i smaken och inte så mkt mönster som tidigare.

När vi suttit ner ett tag så var det dags att äta lunch. Vi valde ett dyrare alternativ idag men värt varenda krona. Sååå gott! Sen gick det dessutom snabbt att få in maten.

image image

Efter lunch gick vi till Carolina Gynnings monter men missade henne precis, däremot hann vi möta på Ernst (bild högre upp) innan vi begav oss till bilen för hemfärd.

image image image image image image image

En inspirerande och väldigt dag på mässan för denna gång men mer hade jag inte orkat trots att vi inte gick runt så mkt.

Nu är jag helt slut och sitter i soffan resten av kvällen. Hoppas ni är nöjda att se de få bilder jag hann ta 🙂

Massa kramar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats