Teresiainspirerar

Före och efterbilder i vardagsrummet

Idag var det dags för Cornelia att gå på dagis igen. Känns så konstigt att själv inte gå till jobbet nu när jag är sjukskriven. Första dagen hemma själv och det är så tyst. Men jag passar på att ta soffläge och bara vila kroppen för idag fick jag igen för igår då jag hade det bättre. Vaknade imorse och hade så ont i bäckenet så att ta det lugnt idag är ingen dum idé.

Jag njuter av att de även är lite ljusare idag då solen tittar fram då och då. Försöker även gå igenom min mail inbox där jag har alldeles för många olästa mail, vågar nog inte ens nämna hur många.. Haha! Jag får passa på att göra såna saker nu när jag är hemma.

IMG_3765

Tänkte även passa på att visa er lite före och efterbilder i vårt vardagsrum då det är förändrats en del på några år. Speciellt senaste året, då vi bytt soffa och nu även en ny matta ifrån Ellos som vi fick hem förra veckan. (Rabattkod på den hittar ni längre ner)

Jag blev så otroligt nöjd med matta även att det blev väldigt ljust. Men de känns så mycket trevligare då. Mattan är 200×300 (dock slut på lager i den storleken men finns andra storlekar.) Färgen är crème vit och viskos matta. Tycker nyansen är så snygg och så skönt att slippa ryamattan som vi hade innan även att jag gillade den.

IMG_3669 3

Vi får nu hoppas att vår nya matta håller sig fin i färgen, speciellt när man har barn och en till liten på väg.

Innan hade vi också en matta ifrån Ellos som ni just nu hittar på REA HÄR. Eftersom vi hade svart soffa när vi köpte den så vart det så bra med grått, men nu har vi även en grå soffa så tyckte det blev för mkt grått.

Här nedan ser ni hur det såg ut från allra första början med vår gamla soffa och första ryamattan från Rusta som jag tyckte var helt värdelös och alldeles för liten för soffan.

IMG_3668 2

Jag vill ha en stor matta till vardagsrummet och tycker de blir så mkt hemtrevligare då. Är så allergisk när jag ser en för liten matta i ett vardagsrum… Haha!

Visst blev det så mkt bättre nu med vårt nya? Det känns som ett helt annat rum.

IMG_3764

IMG_3767 IMG_3768 IMG_3766

Nu är det bara väggen bakom soffan som ska fixas mer mer tavlor som skall upp, och en ny tv bänk med mer förvaring till alla filmer som just nu är i det blivande bebisrummet. Annars är jag så nöjd med vårt vardagsrum. Dock skulle jag nog vilja ha en större fönsterlampa i fönstret som bara står på ena sidan 😉

För er som gillar vår nya matta eller något annat från Ellos herrsortiment får nu 20% rabatt på hemsortimentet inkl varumärken, dock inte möbler. Ange koden 375702 i kassan för att ta del utav erbjudandet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats