Teresiainspirerar

Ett lätt sätt att skriva ut bilderna…

Jag har varit väldigt dålig på att framkalla bilder men har nu hittat världens smidigaste lilla fotoutskrivare ifrån Coolstuff som skriver ut små kort som man lätt kan göra fina kollage i egna album.

Jag har nu testat denna inför dopet och efter då jag valde att göra en extra rolig gästbok. Skrev ut några bilder och tog sedan kort på alla gäster som sen skall placeras tillsammans på sidan där de skrev en hälsning och skriva vad Sabina fick i present utav dem. Jätte kul verkligen!

Något som var så praktiskt med fotoutskrivaren är att man inte behöver köpa färgpatroner till utan bara kort. Även korten kan man dra av baksidan så är dem dubbelhäftande vilket gjorde det ännu smidigare att sätta in i boken. Sååå roligt att kunna sitta vart man vill och skriva ut bilder.

Jag skriver ut bilderna direkt från mobilen, det ändå man behöver är en app. Det ingick även lite kort så nu har jag en hel del jag kan skriva ut 🙂 Så enkel att ta med sig som sagt då den är mindre än min mobil 🙂

Cornelia blev även glad att få ut lite bilder som hon själv kan ha vart hon vill.

Ni hittar fotoutskrivaren HÄR och den finns i både svart och vitt.


Dopbilden är på min kompis dotter som jag fotograferade i häromdagen. Jag har fått tillåtelse att lägga ut bilden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats